Brasserie Plexat

Wie zin heeft in een goede lunch, een stevige maaltijd of gewoon een kopje koffie kan dagelijks terecht in brasserie Plexat op locatie Lindonk, gelegen aan de Rotterdamseweg 137b te Zwijndrecht.

De brasserie is de hele week open. Op zonnige dagen kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de binnentuin van locatie Lindonk.

U kunt contant betalen. Via de SWOZ is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de maaltijden die u gebruikt in Plexat. Hiervoor is een maaltijdpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de SWOZ.

Openingstijden
De brasserie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het menu

Er is dagelijks een warme maaltijd. Ook is er een broodje van de week. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Plexat dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Plexat een aantal tafels reserveren. De medewerkers van het restaurant staan dan de hele dag voor u klaar. Geef uw wensen door voor een heerlijk restaurantbezoek, want ons motto is: 'Alles kan'.

High tea

In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. De kosten zijn € 9,50 per persoon. De High Tea moet wel minimaal twee dagen vantevoren gereserveerd worden.

Contact

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van brasserie Plexat.

Brasserie Plexat
Rotterdamseweg 137b 
3332 AE Zwijndrecht
T (078) 619 98 33

Activiteiten

28 juli

Komt u ook een heerlijke kipsaté proeven met knapperige kroepoek en frisse atjar? Dat kan op 28 juli vanaf 15.00 uur  in de brasserie Plexat van locatie… lees meer >>

Heerlijke kipsaté met toebehoren
  • De Lindonk
  • vanaf 15.00 uur
3 augustus

Donderdagmiddag 3 augustus kunt u vanaf 14.30 uur genieten van een heerlijk frisse sorbet. De sorbet kost u € 1,50. Locatie Lindonk, brasserie Plexat.… lees meer >>

Verrukkelijke sorbet
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur
4 augustus

Sociëteit de Lindonk organiseert op 4 augustus haar jaarlijkse barbeque. Een gezellige middag met heerlijk vlees van de BBQ, diverse sausjes, salades, stokbrood… lees meer >>

BBQ middag
  • De Lindonk
  • 14.30-19.00