Brasserie Plexat

Wie zin heeft in een goede lunch, een stevige maaltijd of gewoon een kopje koffie kan dagelijks terecht in brasserie Plexat op locatie Lindonk, gelegen aan de Rotterdamseweg 137b te Zwijndrecht.

De brasserie is de hele week open. Op zonnige dagen kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht op de binnentuin van locatie Lindonk.

U kunt contant betalen. Via de SWOZ is het mogelijk om subsidie te krijgen voor de maaltijden die u gebruikt in Plexat. Hiervoor is een maaltijdpas nodig. Deze kunt u aanvragen bij de SWOZ.

Openingstijden
De brasserie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Het menu

Er is dagelijks een warme maaltijd. Ook is er een broodje van de week. Daarnaast is er natuurlijk koffie, thee, sap, vers belegde broodjes, patat, verschillende snacks of een bittergarnituur verkrijgbaar.

De warme maaltijden serveert Plexat dagelijks tussen 12:00 en 13:30 uur. De medewerkers van het restaurant houden rekening met een speciaal dieet of andere wensen. Dit moet u wel even van te voren aangeven.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, jubileum of iets anders vieren? Daarvoor kunt u bij ons terecht! U kunt in Plexat een aantal tafels reserveren. De medewerkers van het restaurant staan dan de hele dag voor u klaar. Geef uw wensen door voor een heerlijk restaurantbezoek, want ons motto is: 'Alles kan'.

High tea

In het restaurant is het nu ook mogelijk om een High Tea te reserveren. Dit kan al vanaf vier personen. De kosten zijn € 9,50 per persoon. De High Tea moet wel minimaal twee dagen vantevoren gereserveerd worden.

Contact

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van brasserie Plexat.

Brasserie Plexat
Rotterdamseweg 137b 
3332 AE Zwijndrecht
T (078) 619 98 33

Activiteiten

23 augustus

Op woensdag 23 augustus treedt voor u op het gezellige koor Tis Nannya Fals. Om 14.30 uur gaat brasserie Plexat open in locatie de Lindonk. En dan is het lekker… lees meer >>

Optreden Tis Nanny Fals
  • De Lindonk
  • vanaf 14.30 uur
25 augustus

Komt u ook op vrijdag  25 augustus genieten van een heerlijke uitsmijter ham kaas? Tussen 15.00-16.30 uur bent u welkom in brasserie Plexat in locatie de Lindonk.… lees meer >>

Heerlijke uitsmijter
  • De Lindonk
  • tussen 15.00-16.30 uur
31 augustus

Donderdagmiddag 31 augustus kunt u een altijd lekkere loempia eten in brasserie Plexat van locatie de Lindonk. Van 15.00-16.30 uur bent u welkom. Naast de loempia… lees meer >>

Loempia middag
  • De Lindonk
  • van 15.00-16.30 uur