Inspraak Cliënten

Wij vinden het belangrijk dat onze zorg aansluit op uw wensen en behoeften. U heeft als cliënt ook het recht mee te praten en mee te denken over het beleid van de organisatie. Om dit mogelijk te maken zijn er verschillende cliëntenraden actief binnen de Swinhove Groep. Alle locaties van de Swinhove Groep hebben een lokale Cliëntenraad, deze is het aanspreekpunt voor cliënten en naasten. Dit zijn:

Cliëntenraad Lichtkring

De Cliëntenraad van de Lichtkring bestaat uit cliënten of vertegenwoordigers van cliënten. De cliëntenraadsleden  hebben regelmatig overleg met de teamleider van de locatie over zaken die op de locatie spelen, bijvoorbeeld over de verzorging, woonomgeving, veiligheid of het eten.

De cliëntenraad is het aanspreekpunt voor cliënten en naasten en wil graag van u horen wat er leeft en speelt en welke ervaring u heeft.

Regelmatig wordt een cliëntpanel georganiseerd. U kunt dan uw mening geven of meedenken over een thema.

 

 

 

 

Contact opnemen kan als volgt:

  • Stuur een mail naar cr-lichtkring@swinhovegroep.nl
  • Gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.
  • De leden van de Cliëntenraad zijn regelmatig aanwezig op de locatie en zijn graag bereid u te woord te staan.

 

De Cliëntenraad kan altijd hulp gebruiken. Met elkaar kunnen we blijven bouwen aan de kwaliteit van zorg, steeds beter. Heeft u interesse, neem dan contact opnemen met de voorzitter van de Cliëntenraad van de locatie.

Contact

Contact CR Lichtkring

Wim Sandée
Voorzitter Cliëntenraad Lichtkring
Telefoon078 625 55 00
Locatie De Lichtkring
De Kring 11
3332 AS Zwijndrecht