Het Spectrum, het Parkhuis en Swinhove Groep zijn gefuseerd

Het Parkhuis, Het Spectrum en Swinhove Groep zijn per 1 april samengegaan in Salios. We zijn klaar voor de toekomst als één krachtige organisatie. We zijn enthousiast over deze stap. Het betekent dat ouderen en revalidanten in onze regio kunnen blijven rekenen op goede zorg, nu en in de toekomst!

Voor onze (toekomstige) medewerkers opent deze fusie deuren naar meer groei en kansen in hun loopbaan. En als Salios zoeken we actief de samenwerking op met anderen in de zorgketen.

De afgelopen maanden is ook hard gewerkt aan ons nieuwe logo en huisstijl. De naam en het logo stralen warmte en positiviteit en tegelijkertijd kracht uit. Het beeldmerk met de ineengeschakelde elementen symboliseert het sterke partnerschap tussen de voormalige organisaties en de belangrijke samenwerking die er is tussen professionals, mantelzorgers en vrijwilligers in het leveren van de beste zorg voor onze cliënten. De witruimte in het beeldmerk vormt de letter ‘s’. Dit staat niet alleen voor Salios, maar ook voor een sterke partner met een sterke positie. De kleuren zijn vrolijk en uitnodigend en vallen echt op. Samen zijn we Salios Met dit logo en de bijbehorende huisstijl gaan we als Salios samen verder. Het vormt de basis voor de sterke leidende positie die we in willen gaan nemen in het zorglandschap. Tegelijkertijd verbeeldt het met de handen die elkaar vastpakken de betrokkenheid en saamhorigheid die ten grondslag liggen aan de nieuwe organisatie en de zorg die we willen leveren.

We zijn trots op onze nieuwe organisatie!

Wil je op de hoogte blijven? Op de website www.salios.nl herken je ons nieuwe logo en huisstijl.

Lees meer over Salios