VERSOEPELING CORONAMAATREGELEN VANAF 25 SEPTEMBER

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 gelden er nieuwe regels binnen de Swinhove Groep.  

Tijdens uw bezoek aan uw naaste en binnen onze locaties is het dragen van een mondneusmasker niet langer verplicht.  

Daarnaast gelden de volgende (basis)regels:  

 • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en vertrek.  
 • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.  
 • Houd tijdens uw bezoek aan uw naaste 1,5 meter afstand van andere cliënten, bezoekers en medewerkers of vrijwilligers. N.b. Binnen de Swinhove Groep houden we vooralsnog vast aan de 1,5 meter afstand, omdat wij onze kwetsbare cliënten zo goed als mogelijk willen beschermen.  
 • Bezoek vindt bij voorkeur plaats op eigen kamer, in brasserie of op terras/buiten.
 • Tijdens uw bezoek aan onze locaties en de brasserieën heeft u geen coronacheck app of negatieve testuitslag nodig. 

Voor zelfstandig wonende cliënten (met thuiszorg) geldt dat, ook wanneer zij volledig zijn gevaccineerd, zij worden geacht zich te houden aan de algemene maatregelen die gelden voor alle inwoners van Nederland. 

Mogen we op uw medewerking rekenen? Want samen staan we sterk! 

De Swinhove Groep biedt zorg aan kwetsbare mensen. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en om cliënten en elkaar te beschermen. 

Heeft u vragen over wat dit betekent als u of uw naaste bij ons in zorg komt? Neem dan contact op met onze klantadviseurs via: 078-625 55 00.
Heeft u vragen over de maatregelen of het aantal besmettingen binnen de Swinhove Groep, neem dan contact op met communicatie@swinhovegroep.nl.

Op deze pagina vindt u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.  De antwoorden op deze vragen kunnen wijzigen, kijk daarom met regelmaat op deze pagina!

Website RIVM en informatienummer
Er is naast de RIVM-site ook een landelijk informatienummer beschikbaar voor vragen: 0800-1351.

Het Nationale Zorgnummer
Het Nationale Zorgnummer is de gezamenlijke hulp- en meldlijn van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheidszorg en Patiëntenfederatie Nederland. Het nationale zorgnummer staat klaar voor alle vragen omtrent het coronavirus voor cliënten, familieleden, mantelzorgers en naasten.
Het nummer is van maandag tot en met donderdag te bereiken tussen 09.00 – 13.00 uur via 0900–23 56 780.


Warning: Attempt to read property "term_id" on string in /home/customer/www/swinhovegroep.nl/public_html/wp-content/themes/swinhovegroep/footer.php on line 5

Veelgestelde vragen

 • Welke maatregelen gelden er binnen de Swinhove Groep?
 • Wat doen jullie om cliënten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus?
  Wij monitoren alle cliënten zeer alert. Wij letten op eventuele veranderingen in de gezondheidssituatie. Vertoont een cliënt verkoudheidsklachten, temperatuurverhoging of lijkt een cliënt minder fit, dan schakelen wij de specialist ouderengeneeskunde in, deze is vanzelfsprekend ook actief betrokken.
  Onze medewerkers beschermen zichzelf goed om verdere besmetting te voorkomen. Zij dragen persoonlijke beschermingsmiddelen en voor deze bescherming volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

 • Welke afspraken gelden er bij een nieuwe opname?

  De meest recente afspraken bij een nieuwe opname kunt u navragen bij onze klantadviseurs. De klantadviseurs kunt u telefonisch bereiken via 078 625 55 00

 • Mag ik op bezoek komen als mijn naaste (mogelijk) besmet is met corona?

  Ook als uw naaste (mogelijk) besmet is met corona kunt u op bezoek komen. Er gelden dan wel extra voorzorgsmaatregelen. Deze maatregelen zijn bekend bij de woongroep, etage of het appartement.

 • Zet de Swinhove Groep het corona toegangsbewijs in?
Bekijk alle vragen