Onze locaties

De Swinhove Groep heeft 5 locaties in Zwijndrecht. Op deze pagina vind u een overzicht van alle locaties.

Locatie Swinhove

Locatie Swinhove is een levendige zorglocatie voor wie langdurige zorg nodig heeft. De locatie bestaat uit 16 woongroepen voor mensen met een lichamelijke beperking of een geestelijke aandoening. Er zijn veel faciliteiten, zoals een schoonheidssalon, een kapper en een brasserie waar regelmatig activiteiten en optredens plaatsvinden.

Locatie Swinhove biedt de volgende zorgdiensten en faciliteiten:

Locatie Swinhove

Locatie Ambachtstaete

In Ambachtstaete kunt u terecht om te revalideren, bijvoorbeeld een operatie aan uw knie of heup. Daarnaast zijn hier een aantal appartementen voor mensen met een lichamelijke beperking die graag op zichzelf zijn en liever niet in een woongroep wonen. Locatie Ambachtstaete ligt naast locatie Swinhove. Door de directe verbinding met deze locatie kan er gebruik worden gemaakt van de vele faciliteiten, zoals een schoonheidssalon, een kapper en een brasserie waar regelmatig activiteiten en optredens plaatsvinden.

Locatie Ambachtstaete biedt de volgende zorgdiensten en faciliteiten:

Locatie Ambachtstaete

Locatie De IJsvogel

Locatie De IJsvogel ligt in de groene wijk Nederhoven. Het is een kleinschalige locatie dat bestaat uit 31 appartementen en een levendige brasserie waar ook veel wijkbewoners deelnemen aan activiteiten en waar optredens plaatsvinden.

Locatie De IJsvogel biedt de volgende zorgdiensten en faciliteiten:

  • Verzorgd Wonen
  • Brasserie De Ijsvogel
  • Activiteiten
  • Uitbureau
  • Sociëteit
Locatie De IJsvogel

Locatie De Lichtkring

Wonen in het centrum van Zwijndrecht op loopafstand van winkelcentrum Walburg. Dat kan bij De Lichtkring. In De Lichtkring zijn 30 moderne appartementen waar u zelfstandig kan wonen met thuiszorg. Verder heeft De Lichtkring vijf woongroepen voor mensen met dementie. In brasserie Zoutewelle kunt u terecht voor gezelligheid en meedoen met tal van activiteiten.

De Lichtkring heeft een protestants-christelijke identiteit, bewoners met een andere levensovertuiging zijn natuurlijk ook welkom.

Locatie De Lichtkring biedt de volgende zorgdiensten en faciliteiten:

Locatie De Lichtkring

Locatie De Lindonk

De Lindonk is al jaren een vertrouwde plek in de wijk waar buurtbewoners elkaar ontmoeten. Er is een sterk ons-kent-onsgevoel en in brasserie Plexat is altijd wel iets te doen. Daarnaast heeft De Lindonk een mooie binnentuin wat bij mooi weer een heerlijke plek is om te vertoeven. De Lindonk heeft appartementen voor Zelfstandig wonen met thuiszorg en drie woongroepen voor mensen met dementie. Daarnaast zijn er verschillende groepen voor Dagbesteding.

Locatie De Lindonk biedt de volgende zorgdiensten en faciliteiten:

De Lindonk