Onze organisatie

Hoe sluiten we zo goed mogelijk aan op wat er voor u toe doet? Deze vraag en het samen met u vinden van de antwoorden hierop vormt de drijfveer van de medewerkers en vrijwilligers van de Swinhove Groep. Daarbij zijn uw behoeften ons vertrekpunt. Hoe bent u gewend de dag te starten, wat zijn uw eigen gewoontes en bijzonderheden en wat zijn uw eigen dromen? Waar wordt u gelukkig van? Dat is waar wij op aan willen sluiten. Kwaliteit van leven behelst ervaringen en verlangens, die voor iedereen anders zijn en ook in de loop van de tijd veranderen. Onze opdracht ligt in het aansluiten op de beleving van het moment zelf. Met daarbij het uitgangspunt dat er eindeloos veel meer is wat wel kan dan wat er niet kan.

Missie, visie en kernwaarden Organisatie

Kwaliteit

De Swinhove Groep wil goede kwaliteit van zorg en dienstverlening bieden. Daarom wordt er bij ons veel aandacht besteed aan het verbeteren van deze kwaliteit. De eisen aan de ouderenzorg zijn hoog. Dat is terecht: mensen moeten kunnen rekenen op goede zorg. Om continu te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en dienstverlening, maken we gebruik van verschillende middelen.

Kwaliteit

Folders

Hier vindt u een overzicht van onze informatiebrochures, magazines en rapporten.

Informatieplein

Tip of compliment

Wilt u een complimentje geven aan een afdeling of aan een zorgverlener? Of heeft u een tip voor ons?

Tip of Compliment

Vrienden van

Geef om onze bewoners … ‘ De Stichting Vrienden van de Swinhove Groep bestaat al sinds 1987 en is opgericht om de bewoners en cliënten van Swinhove, De Lindonk, de Lichtkring en de IJsvogel iets extra’s te kunnen bieden op het gebied van welzijn en ontspanning.

Vrienden van