Casemanagement dementie

Is bij u de diagnose dementie vastgesteld of heeft u een ‘niet pluis’ gevoel? Dit roept ongetwijfeld veel vragen op. Onze casemanagers dementie kunnen u hierbij helpen.

Onze casemanagers dementie richten zich op thuiswonende ouderen met dementie. Zij zijn er voor zowel voor u als voor uw naaste(n) en bieden ondersteuning en begeleiding bij het leven met dementie. Het doel hierbij is om u te helpen zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen als u dat wilt.

Waar wij u mee helpen

De casemanager dementie coördineert de ondersteuning en zorg die u nodig heeft. De casemanagers dementie geven informatie en voorlichting, bespreken met u en uw naaste(n) wat er komen gaat en waarover besluiten moeten worden genomen. Ook geven zij adviezen over het omgaan met dementie. Daarnaast is de casemanager dementie een vertrouwd en vast aanspreekpunt voor u en uw naaste(n). Samen bespreekt u wat u wilt, wat er mogelijk is en wat u helpt om u prettig te voelen en uw leven zoveel mogelijk te blijven leven zoals u dat wilt.

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie? Dan kunt u terecht bij een van onze casemanagers dementie. Zij zijn te bereiken via 078 625 55 00 of casemanagersdementie@swinhovegroep.nl.