Langdurige zorg met verblijf

Heeft u thuiszorg en wordt uw zorgvraag intensiever? Lukt het niet meer om dit thuis te organiseren en heeft u 24 uur per dag zorg in uw nabijheid nodig? Dan kan Verzorgd Wonen uitkomst bieden.

Voor wie is dit bestemd?

Langdurige zorg met verblijf is voor cliënten die graag op zichzelf wonen en een intensieve zorgvraag hebben. Binnen het Langdurige zorg met verblijf heeft u een eigen appartement met eigen badkamer binnen de beschutte omgeving van een zorglocatie. De zorg wordt geleverd op afspraak, zoveel mogelijk op tijden die u graag wilt (natuurlijk wel binnen de praktische mogelijkheden van de zorgverlening). En mocht u onverwachts hulp nodig hebben, dan kunt u een beroep doen op onze zorgmedewerkers. De maaltijd kunt u gebruiken in de brasserie. Hier vindt u ook een gevarieerd activiteitenaanbod waaraan u kunt deelnemen.

Langdurige zorg met verblijf is beschikbaar op één locatie.

Locatie de IJsvogel
IJsvogelplein 300
3334 XC Zwijndrecht

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over langdurige zorg met verblijf? Dan kunt u terecht bij een van onze klantadviseurs. Zij zijn te bereiken via 078 625 55 00 of klantadviseurs@swinhovegroep.nl. Onze klantadviseurs geven u informatie en advies en kunnen u helpen bij het regelen van zorg en diensten.