Logeeropvang

Logeeropvang van de Swinhove Groep in Zwijndrecht betekent dat wij de zorg voor uw naaste even van u overnemen. Bijvoorbeeld tijdens een vakantie of om een weekend tot rust te kunnen komen. In overleg plannen we de logeeropvang zodat u even rustig kunt bijkomen. Onze professionals zorgen dan voor uw naaste met veel aandacht voor zijn/haar welzijn.

Mantelzorg geven aan uw naaste doet u ongetwijfeld met veel liefde. Maar wellicht geeft u deze zorg naast uw baan en/of naast het zorgen voor uw gezin. Dan kan het allemaal bij elkaar ook erg inspannend en tijdrovend zijn. Mogelijk komt u dan in aanmerking voor ‘respijtzorg’, ook wel ‘logeeropvang’ genoemd. Deze zorg is bedoeld om mantelzorgers, die veel of zware zorg verlenen, tijdelijk te ontlasten, zodat u de zorgtaken beter kunt volhouden.

De gemeente Zwijndrecht heeft het belang van mantelzorgers hoog in het vaandel staan en daarom bekostigen zij deze vorm van zorg. Voor u zijn verder geen kosten verbonden aan het gebruik van de logeeropvang.

Contact

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over thuiszorg? Dan kunt u terecht bij een van onze klantadviseurs. Zij zijn te bereiken via 078 625 55 00 of klantadviseurs@swinhovegroep.nl. Onze klantadviseurs geven u informatie en advies en kunnen u helpen bij het regelen van zorg en diensten.