Thuiszorg

Zo lang mogelijk thuis wonen, de Swinhove Groep maakt dit mogelijk. Heeft u hulp bij de persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding of casemanagement dementie nodig? Dan bent u bij de Swinhove Groep in Zwijdrecht aan het juiste adres. Samen met u en uw partner/familie bespreken we de mogelijkheden en zorgen wij dat u precies die zorg krijgt die u nodig heeft.

Zelfstandig wonen bij de Swinhove Groep met Thuiszorg kan ook in een veilig, comfortabel en sfeervol huurappartement met gezelligheid en faciliteiten dichtbij. U kunt een appartement huren op één van onze locaties als u in het bezit bent van een indicatie thuiszorg of volledig pakket thuis (VPT).

De Swinhove Groep levert thuiszorg in de postcodegebieden 3330 t/m 3336.

Zorg afnemen van de Swinhove Groep heeft een aantal voordelen:

  • Zorg op afspraak, zoveel mogelijk op tijden die u als klant graag wilt (natuurlijk wel binnen de praktische mogelijkheden van de zorgverlening)
  • Kleine teams waardoor medewerkers herkenbaar zijn
  • Personenalarmering (via Diverz): Ook bij onverwachte situaties is het goed om te weten dat er altijd mensen van ons zorgteam werkzaam zijn bij u in de buurt. Bij een oproep via de personenalarmering van Diverz is er binnen 30 minuten een medewerker bij u thuis.
  • Altijd een van onze locaties in de buurt, met een gevarieerd activiteitenaanbod waar u aan deel kunt nemen of een brasserie waar u gezellig van een kopje koffie of een smakelijke maaltijd kunt genieten.
  • Casemanagement dementie
Contact

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over thuiszorg? Dan kunt u terecht bij een van onze klantadviseurs. Zij zijn te bereiken via 078 625 55 00 of clientenadmini@swinhovegroep.nl. Onze klantadviseurs geven u informatie en advies en kunnen u helpen bij het regelen van zorg en diensten.

Locatie Swinhove
Plantageweg 3
3333 GZ Zwijndrecht